21 Μαΐ 2009

από την εκπομπή "αποδείξεις στην πολιτική" του ευαγγελάτου

Ο υπουργός μίλησε:

- "Έχετε χίλια δίκια…" (!!!) καλά, κόψε και κανένα.. πες πως είναι ..360, όσα τα ευρώ που παίρνουμε το μήνα

- “Καλύπτετε έκτακτες ανάγκες…” (πώς είπατε;; Και γιατί είμαι ωρομίσθιος κάθε σεπτέμβρη – οκτώβρη στα ολοήμερα;;)

- “Δεν έχουμε λεφτά για άλλες προσλήψεις και θα μας μαλώσει και η ΕΕ αν προβούμε σε τέτοιες, οπότε κάντε υπομονή ως τότε.. θα είστε ωρομίσθιοι..” (άντε συνάδελφοι, να τα εκατοστήσουμε!!)

- “Εγώ είμαι ο πρώτος που θέλει να σας πληρώσει ..αλλά το υπουργείο εθνικής οικονομίας… δεν μπορεί, γιατί δεν ξέρει από την αρχή της χρονιάς πόσα χρήματα να δαπανήσει” (ορίστε;;; Πες το βρε άνθρωπέ μου.. να μάθει κι ο συνάδελφος που ΔΕΝ έχει πληρωθεί από το Σεπτέμβρη ούτε δεκάρα τσακιστή.. κι αναρωτιόταν τόσο καιρό! Πες το και απορούσα γιατί παίρνω δώρο Χριστουγέννων την Κυριακή του Θωμά και δώρο Πάσχα τον δεκαπενταύγουστο..)

Η αξιωματική αντιπολίτευση μίλησε:

"Έτσι ήταν και με τις δικές μας κυβερνήσεις, αλλά αν βγούμε τώρα Θα…"

Αυτά μας είπανε!! Για την παιδεία, τις ανάγκες των παιδιών, τις ανάγκες του σχολείου, τις ανάγκες μας για αξιοπρεπή ζωή… ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

Συνάδελφοι, ραντεβού στο δρόμο!

απόσπασμα από την εκπομπή:
http://oromisthios.blip.tv/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελεος δηλαδη!Ποσο θρασος μπορει να δειχνει ενας υπουργος δημοσιως μη τηρωντας ουτε καν τα προσχηματα? Η αλαζονεια περισσεψε αποψε απο τον κυριο υπουργο που δεν μας ειπε ομως αν θα ανεχοταν να πληρωνεται και αυτος οσο και οπως εμεις!Πως γινεται να καλυπτουμε εκτατες αναγκες οταν αποτελουμε το 1/4 του συνολου των εκπαιδευτικων του δημοσιου?Πως γινεται να ειναι ταχα μου τοσο ανοργανωτοι ωστε καθε χρονο να μην γνωριζουν πριν την καταρτιση του προυπολογισμου οτι τους λειπει 25% απο το απαιτουμενο προσωπικο? Η ωρομισθια υποτιθεται οτι καλυπτει ασθενεις και εγκυμονουσες.Και αντ αυτου...κατεληξε να αποτελει τον σιγουρο και συνεχως αυξανομενο τροπο για μειωση του κοστους της παιδειας! Ντροπη !!!!!