27 Μαΐ 2009

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΗ

ΑΘΗΝΑ: 12πμ Πλατεία Συντάγματος
-------------------------------------------------
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 10 πμ άγαλμα Βενιζέλου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενημέρωση του κόσμου, μικροφωνική εγκατάσταση, διάφορα δρώμενα

Να είμαστε εκεί..

Μετά από 3 μήνες περίπου ενεργοποίησής μας μέσα από τις συνελεύσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί κορυφώνουμε τις κινητοποιήσεις μας ...για τη φετινή χρονιά, με μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και ενημέρωσης του κόσμου για το καθεστώς της ωρομισθίας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΑ,

ήδη έχουμε πετύχει τα ζητήματά μας να αναδειχθούν σε πρωταγωνιστές στις συζητήσεις των δασκαλικών συλλόγων. Ήδη, έχουμε στα χέρια μας τις υπογραφές χιλιάδων εκπαιδευτικών που προσυπογράφουν τα δίκαια αιτήματά μας, έτσι όπως αυτά εκφράζονται μέσα από το Πανελλαδικό Ψήφισμα των Ωρομισθίων εκπαιδευτικών. Ήδη σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα συζητιέται αυτό που είναι κοινός τόπος για όλους μας, το αυτονόητο:
"Η ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ"
Εκτός όμως από αυτά, εκτός από τις κινητοποιήσεις μας που έχουν καταγραφεί, αλλά και από αυτές που θα ακολουθήσουν φέτος και την επόμενη σχολική χρονιά είναι κάτι ακόμη που απαιτείται:

είναι η συνειδητοποίηση όλων μας πως ο αγώνας αυτός που έχουμε ξεκινήσει δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι και χαμένη υπόθεση - όπως πολύ θέλουν να πιστεύουν-
Η συμμετοχή μας αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και η εμπειρία της ιστορίας δείχνει ότι .. το δύσκολο γίνεται εύκολο με πίστη και συμμετοχή.. και πως το απλό και το εύκολο γίνονται χαμένη υπόθεση όταν δεν προσπαθούμε για αυτά

Ενωμένοι θα νικήσουμε!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ


Διαδώστε:
group στο facebook
Online Υπογραφή
οδηγίες για τη συλλογή υπογραφών στοιχεία επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: